Aplicatii

Grupuri hidraulice, Centraline si Minicentraline

Reprezinta principalele aplicatii ale pompelor si motoarelor cu roti dintate produse de HESPER, fiind printre cele mai importante zone din piață pentru companie.

Mașini agricole

Domeniul agriculturii este în continua dezvoltare și necesită componente ale masinilor agricole în permanenta evoluție. Flexibilitatea si raportul pret/performanta corespunzator recomanda utilizarea produselor noastre si pentru aceste aplicatii.

Echipamente si utilaje grele pentru constructii

Pompele destinate aceastui segment de piață sunt construite intr-o varietate mare de axe, flanșe de prindere si tipuri de aspiratii/refulari, fiind recomandate si pentru conditii grele de exploatare.

Echipamente pentru manipulare si ridicare

Este un domeniu foarte larg, cu multiple aplicații, dar si cu o permanenta creșterea a cerintelor în ceea ce privește eficiența și scaderea nivelul de zgomot.

Aplicatii Industriale

Aplicațiile in instalatii hidraulice industriale necesită performanțe ridicate ale componentelor, un nivel de zgomot redus și fiabilitate mare, cerinte pe care produsele noastre le satisfac.

Industria producatoare de energie electrica, surse noi de energie

Sunt aplicații în care fiabilitatea și compatibilitatea cu specificațiile de mediu sunt caracteristici foarte importante.

Produsele noastre se regasesc in echipamentele Centralei Nucleare de la Cernavoda, in sisteme producatoare de energia eoliană, in sistemele hidraulice ale termocentralelor si ale hidrocentralelor din Romania.

Industria maritima si constructoare de nave

Instalatii hidraulice pentru dotarea santierelor navale. Aplicatii in sistemele automate hidraulice pentru deschiderea pereților de compartimentare, la elicele navelor, in alte sisteme hidraulice.